Festivalul SkirtBike debutează cu un Picnic de seară, pe 14 mai

mai 9, 2016

 

       Pentru că știm că iubiți natura și că vă place să stați cât mai mult în aer liber, ne-am gândit să organizăm pentru voi, biciclistele noastre dragi, un super Picnic care deschide Festivalul SkirtBike de anul acesta. Va fi un picnic de seară – începe la ora 17, sâmbătă 14 mai – vesel și relaxant, cu muzică și voie bună. Vom desena împreună pe Bannerul Skirt Bike, vom juca șotron, vom sări coarda și elasticul și vom bate mingea exact ca în vacanțele de vară.

       Tot ce trebuie să faceți voi este să vă luați bicicleta și prietenii și să veniți la intrarea în parcul Lumea Copiilor, din spatele Palatului Copiilor. De bunătăți, coș și păturică ne ocupăm noi.  

      Fabulous Baskets vor colora picnicul cu coșulețe absolut superbe, care vor fi umplute cu delicii gourmet de la Urda.ro, Solaris – Belșug din natură, Ma Baker, Leonidas, La PrajiturEla, Aqua Carpatica, Duque de la Isla și un delicios vin rose de la Domeniile Samburesti. Nu vor lipsi din coș surprize din partea TEZYO, ce vă vor oferi un kit de picnic special. 

    Taxa de participare este de 80 lei/2 pers sau 70 lei/1 pers. Credem că vă vor fi de mare folos aceste coșuri Fabulous Baskets şi paturica de picnic, aşa că le puteţi lua acasă la finalul picnicului. Dacă doriți să le returnaţi la plecare, vă restituim 65lei ( 55 lei) din taxa achitată. *Coşurile pregătite special cu goodies sunt limitate, în limita stocului disponibil (max 100 pers)*.

    Dacă propunerea noastră vi s-a părut interesantă, așteptăm să vă înscrieți la [email protected], unde Prăji, gazda evenimentului, vă va trece în Oracolul ei.

UPDATE! Toate coșurile de picnic au fost rezervate, însă toți cei care vor să se alăture picnicului, pot veni de acasă cu o păturică și bunătăți în coșul bicicletei. Vă așteptăm!

credit foto: dreamstime 

Lasă un răspuns