Dress code SkirtBike: #‎60sVintage‬‬ ‪#‎pinupgirls‬ ‪‬ ‪#‎rockabilly‬

mai 4, 2016

După atâta frig și ploi, sperăm să se arate soarele și să nu ne strice planurile, căci pe 15 mai, vrem să ne bucurăm de primul festival al biciclistelor. După 7 ani de plimbări pe străzile Bucureștiului și mai multe încercări de a ne extinde, am pus la cale anul acesta o zi întreagă de activități biciclistice, un bike bazar cu expozanți din zona intereselor femeilor din comunitatea Skirtbike, ateliere fermecate, mâncare și sucuri sănătoase, muzică relaxantă,  pe scurt – un eveniment în aer liber, ce va avea loc în Parcul Lumea Copiilor. E timpul să divulgăm toate secretele noastre despre acest festival și azi vom începe cu dress code-ul ediției de anul acesta: #‎60sVintage‬‬ ‪#‎pinupgirls‬ ‪‬ ‪#‎rockabilly‬.  Deși păstrăm eleganța paradei SkirtBike, așa cum v-ați obișnuit, ținuta nu este obligatorie, ci mai degrabă o PROVOCARE.

Vă las ca sursă de inspirație aceste imagini și vă invit să fiți aproape de pagina evenimentului, pe Facebook, unde vom anunța pas cu pas toate detaliile.

2 Responses to Dress code SkirtBike: #‎60sVintage‬‬ ‪#‎pinupgirls‬ ‪‬ ‪#‎rockabilly‬

  • Sa inteleg ca dupa 7 ani de plimbari, stam pe loc?
    Plimbarea era tot farmecul evenimentului.
    Chiar totul trebuie sa se transforme in comert?
    Pacat.
    Ramanem cu amintirea frumoaselor plimbari pe ploaie, la soare, n-avea nicio importanta.
    Adriana si Dan

    • Bună Dan,

      Parada SkirtBike, plimbarea biciclistelor este cea mai importantă pentru noi. Va avea loc pe 15 mai, de la 16.00, plecarea din fata Palatului National al copiilor.

Lasă un răspuns