PINK RIDE powered by Nestlé FITNESS & SKIRTBIKE

septembrie 28, 2016

 

afis-pink-ride

       Chiar dacă afară toamna își lasă amprenta multicoloră, preponderent gălbuie, pentru femei, luna octombruie este o lună roz, de informare și prevenire a cancerului la sân. Cum suntem cea mai mare comunitate de bicicliste, ne-am gândit să nu rămânem indiferente, astfel că duminică, 2 octombrie, te invităm să biciclim la PINK RIDE, o plimbare prin care împreună cu Nestlé FITNESS sprijinim campania Pink Ribbon in România.

         Anul acesta vom transforma lupta pentru prevenția cancerului la sân într-o cursă roz. La 14.30, ne dăm întâlnire în fața Palatului Național al Copiilor (Bld. Tineretului, nr. 8-10) Dacă ești în București și ai o bicicletă sau o poți închiria, alatură-te campaniei noastre. Va fi o plimbare frumoasă și activă, cu multe accente pink, dar și cu sfaturi bune pentru femei, vom discuta despre auto-examinarea periodică a sânilor cu specialiști în domeniu, vom fi pozitive  Nestlé FITNESS a pregătit o mulțime de surprize care să îți însenineze ziua (printre care și o bicicletă,  perfectă pentru plimbările urbane).

        La Palatul Copiilor ne vom împărți în trei zone: Zona Fii sănatoasă,  Zona Fii pozitivă și Zona Fii activă.

  • În zona Fii sănatoasă vom avea un medic care vă va explica cum ar trebui să vă autoexaminați corect sânii.
  • În zona Fii pozitivă – vom avea amenajat un perete de flori unde voi să vă fotografiați frumos, dar și un beauty corner unde 2 hairstylists vă vor face coafuri cu flori în păr. Alături de voi va fi Andreea Raicu care vă va povesti despre cât este important să gândiți pozitiv și să aveți grijă de voi.
  • În zona Fii activăSorina Fredholm (Healthy Living Influencer) va ține un scurt speech motiovațional despre importanța unui stil de viață sănătos și activ.

       Misiunea noastră este simplă: promovarea importanței auto-examinării pentru depistarea cancerului la sân. Prin această inițiativă, ne dorim să dublăm numărul de auto-examinări ale sânilor pe care femeile le fac an de an. Împreună, putem ajuta femeile de pretutindeni să se simtă fericite, sănătoase și să aibă o atitudine pozitivă față de propriul corp.

         Te așteptăm cu drag să te alături campaniei noastre de prevenție a cancerului la sân și să dăm start cursei roz, care va începe la ora 16.00, pe următorul traseu: Palatul Copiilor – Bd Tineretului – Piața Unirii – Bd. Unirii – Piața Muncii – Șoseaua Mihai Bravu – Bd. Tineretului – Palatul Copiilor. Detalii eveniment aici.

3 Responses to PINK RIDE powered by Nestlé FITNESS & SKIRTBIKE

Lasă un răspuns